Kempele-Seuran tuotteita

Kempele-Seura on vuosien varrella julkaissut lehteä ja kirjoja sekä myynyt Kempele-aiheisia tuotteita. Tällä hetkellä myynnissä olevia tuotteita voitte tilata tilauslomakkeella. Lomake avautuu uuteen ikkunaan. Tietoa kirjoista ja julkaisuista löytyy Julkaisut-sivulta.

Kempele-palapeli

Kempele aiheinen lasten palapeli, 308 palaa.

Palapelin hinta on 10 € / kpl. Palapelin voi tilata tilauslomakkeella.

Palapeli on myynnissä myös Kempeleen kirjastossa (vain käteismaksu).

Kempele-palapeli

Maatilan elämää -palapeli

30 palan palapeli, jonka aiheena on Nuojuan teatteripajan esitys ”Maatilan elämää”. Kuvattu kesällä 2021 Kempeleen kotiseutumuseon pihalla.

Palapelit on lahjoitettu Kempeleen kunnan päiväkodeille, perhepäivähoitajille ja yksityisille päiväkodeille sekä Kempeleen seurakunnalle ja diakoniatyölle.

Maatilan elämää palapeli
                          Maatilan elämää -palapeli

Kempele-kahvipurkki

Kempele aiheisia kahvipurkkeja, jotka on valmistettu korkealaatuisista raaka-aineista. Purkit ovat täysin kierrätyskelpoisia.

Purkkien kuvituksen olemme toteuttaneet siten, että se luo positiivisen mielikuvan Kempeleestä sekä siellä asuvista kuntalaisista.

Purkin hinta on 10 € / kpl.

Kahvipurkki on myynnissä Zeppelinin Prismassa, K-supermarketissa ja kirjastossa (kirjastossa voi maksaa vain käteisellä). Voit tilata sen myös tilauslomakkeella.

Metallinen kahvipurkki
Kempele-kahvipurkki

Kempele-postikortti

Kempele-Seura ry:n julkaisemaa Kempele-postikorttia voi ostaa kesäaikaan myös Kempeleen museolta. Hinta 1 € (maksu käteisellä).

Kortin valokuvat Heikki Laakko.

Maisemapostikortti
Kempele-postikortti

Kempele-viiri

Suosittu Kempele-viiri elävöittää kauniisti pihapiiriä.

Hinta on vain 60 euroa. Viiri on mitoitettu 8 – 10 metrin salkoon ja sopii myös asuntoyhtiöiden, yritysten ja julkisten laitosten pihan kaunistukseksi.

Viirejä myydään Kempeleen kirjastolla ja kesäaikaan museolla (maksu vain käteisellä). Viirejä voi myös tilata tilauslomakkeella.

Kempeleen Helmi -lautapeli

Hauska, jännittävä ja tietorikas koko perheen kotiseutupeli.

LOPPUUNMYYTY

Lautapeli
Kempeleen Helmi -lautapeli

Kempele-muki

Uniikki kempeleläisten muki, jonka kuvituksena näkyvät Pirilän kartano, museoalue sekä Kempeleen rautatieasema.

Mukeja on kahdenlaisia.

LOPPUUNMYYTY